Skip to main content

Uitzendingen

De verspreiding van een reclamecampagne - om effectief te zijn - moet uitgaan van een relevante strategie, rekening houdend met alle factoren van de campagne: profiel van de doelgroep, geografisch benaderd gebied, aantal mensen dat wordt gehoopt of verwacht, imago van het evenement, beschikbaar budget … bovendien wetende dat het GROOTSTE RISICO van een campagne is dat deze niet wordt gezien!

ARTEMIA helpt en/of begeleidt u om het zo effectief mogelijk te maken.

Kaders

Proxy A0, Proxy A2

Frames, met de afmetingen Proxy A2 (40/60) en Proxy A0 (80/120), zijn de meest gebruikte communicatiemiddelen. Ze zijn een onmisbare ondersteuning voor elke campagne, ongt de bestemming en/of het budget.

Grote formaten

3m² dekzeilen, 16m² dekzeilen

Grote formaten van totems van 3m², 16m² of 5m² zijn specifiek voor ARTEMIA, dat momenteel het enige bedrijf is in de specifieke culturele evenementensector dat dergelijke formaten aanbiedt.

Middelgrote formaten

Vista-netwerk, schildersezelnetwerk

Onze Vista netwerken en schildersezels hebben een formaat van 120 cm basis bij 160 cm hoog, dus 2 m².

Ze worden veel gebruikt om duidelijk zicht te bieden, niet alleen voor voetgangers, maar vooral ook voor automobilisten.

Kubussen

2x2, 3x3, 4x4
De kubussen zijn een heel bijzondere ondersteuning, omdat hun volume en hun kortstondige kant (ze worden specifiek voor elke campagne gemonteerd en gedemonteerd) ze een ongelooflijke zichtbaarheid geven, wat de effectiviteit van andere ondersteuningen (zoals frames bijvoorbeeld) echt verhoogt.

Vrij display / winkels

Op zuilen en billboards
Dit is de oudste vorm van vertoning, die echter door de steeds strenger wordende regelgeving steeds meer verloren gaat, met name door de schaarste aan punten. Het blijft echter relevant voor kleine lokale evenementen of ter ondersteuning van een "executive" -campagne, met name door zich te richten op een jong "rock'n'roll" -publiek.

Folders

Flyers en materialen
Als uw evenement of theater, museum of instelling naast etalage bijvoorbeeld ook een folder, een catalogus of een jaarprogramma gaat uitgeven, is het raadzaam om deze zo breed mogelijk en zo effectief mogelijk te verspreiden.
© Culture-Com BVBA. Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen door CDSOFT