Skip to main content

Kubussen

De kubussen zijn een heel bijzondere ondersteuning, omdat hun volume en hun kortstondige kant (ze worden specifiek voor elke campagne gemonteerd en gedemonteerd) ze een ongelooflijke zichtbaarheid geven, wat de effectiviteit van andere ondersteuningen (zoals frames bijvoorbeeld) echt verhoogt.

2x2 blokjes

De “kleine” (alles is relatief) kubussen van 2 x 2 meter zijn momenteel ook exclusief voor Artemia. Hun oppervlakte van 4x 4m2 is uiteraard duidelijk zichtbaar, maar door hun kleine vloeroppervlak kunnen ze op een groot aantal plaatsen in stedelijke gebieden geplaatst worden. Aan de andere kant maakt hun zeer concurrerende prijs ze betaalbaar voor de meeste budgetten.

Technische fiche

 • Afmetingen (LxH)
  2m x 2m (totaal zichtbaar 16m²)
 • Locaties
  stedelijke omgeving en zijkanten van de wegen
 • Aantal
  Afhankelijk van het gebied en de omvang van de campagne

3x3 kubussen

De kubussen van 3 x 3 m (d.w.z. 9 m² per zijde voor een totaal van 36 m²) zijn een ideale ondersteuning als prestigieus “visueel anker” voor een campagne. Ze zijn een ideale ondersteuning voor een festival of een grote show in het hart van de stad waar het evenement plaatsvindt. (Grote Markt enz.) Hun aanwezigheid versterkt onvermijdelijk de effectiviteit van de kleinere formaten van het evenement, die een constante herinnering worden aan het visuele aspect ervan.

Technische fiche

 • Afmetingen (LxH)
  3m x 3m (totaal zichtbaar de 36m²)
 • Locaties
  stedelijke omgeving (grote markt...)
 • Aantal
  Afhankelijk van het gebied en de omvang van de campagne

4x4 kubussen

De kubussen van 4x4 m zijn de “Goliaths” van onze campagnes. Met hun 4 zijden van 16m² (ofwel een zichtbaar totaal van 64m²!) zijn ze al van veraf zichtbaar, en het is onmogelijk om ze niet te zien, of ze nu aan de kant van de weg/snelweg staan of in het hart van de stad.

Daarnaast dragen ze uiteraard een bepaald prestige met zich mee dat maar weinig media hebben.

Technische fiche

 • Afmetingen (LxH)
  4m x 4m (totaal zichtbaar 64m²)
 • Locaties
  Zeer open stedelijke omgeving, of open ruimtes zichtbaar vanaf grote wegen
 • Nombre
  Afhankelijk van het gebied en de omvang van de campagne
© Culture-Com BVBA. Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen door CDSOFT