Skip to main content

Kaders

Frames, met de afmetingen Proxy A2 (40/60) en Proxy A0 (80/120), zijn de meest gebruikte communicatiemiddelen. Ze zijn een onmisbare ondersteuning voor elke campagne, ongt de bestemming en/of het budget.

Proxy A0

De A0-proxy, een uitstekende ondersteuning, is essentieel zowel qua formaat als qua locatie. Het doel is namelijk om uw visual op een imposante manier op strategische locaties te presenteren. Deze wandvitrine is ontworpen voor posters met een maximaal formaat van 80 cm bij 120 cm (marge van +/- 2 cm in hoogte en breedte).

De A0-proxynetwerken zijn ontwikkeld op basis van verkeers- en verkeersstatistieken, gekoppeld aan andere kwalitatieve elementen. Dankzij deze netwerken kunnen we de hoofdwegen van steden bestrijken en een optimale zichtbaarheid van uw evenement garanderen.

Technische fiche

 • Afmetigen (LxH)

  80 cm x 120 cm (A0)

 • Locaties

  Gevels, etalages, omheiningen, hoogfrequente locaties

 • Aantal

  Afhankelijk van het gebied en de omvang van de campagne

Proxy A2

ARTEMIA beschikt in veel steden over een dicht netwerk van leidinggevenden die posters moeten ophangen. Deze beschermde ruimtes garanderen de kwaliteit en duur van de zichtbaarheid gedurende de hele huurperiode. De Proxy A2 is geschikt voor posters met een maximaal formaat van 40 cm bij 60 cm (marge van +/- 2 cm in hoogte en breedte).

De effectiviteit van ingelijste displays wordt ook gekenmerkt door de isolatie van het visuele, en de nadruk ervan door de bevoorrechte positie van de drager. Ze vormen een ideale combinatie met Proxy A0.

Technische fiche

 • Afmetingen (LxH)
  40 cm x 60 cm (A2)
 • Locaties
  Gevels, etalages, deuren ; hoogfrequente locaties
 • Aantal
  Afhankelijk van het gebied en de omvang van de campagne

Réseau universitaire

Je zoekt communicatie gericht op een jong publiek op universiteiten en middelbare scholen.

ARTEMIA biedt u een niet-commercieel tentoonstellingsnetwerk aan dat aanwezig is in de volgende instellingen: Uliège, Helmo, HecH, Hel, Unamur, UMons, Condorcet, HeH, Conservatoria, Academies, enz.

Media-aandacht Voor studenten uit het hoger onderwijs:
- 250 displayframes
- 80.000 studenten
- 20.000 administratieve medewerkers

Technische fiche

 • Afmetingen (LxH)
  40 cm x 60 cm (A2)
 • Locaties
  Scholen, universiteiten...
 • Aantal
  Afhankelijk van het gebied en de omvang van de campagne
© Culture-Com BVBA. Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen door CDSOFT