Skip to main content

Middelgrote formaten

Onze Vista netwerken en schildersezels hebben een formaat van 120 cm basis bij 160 cm hoog, dus 2 m².

Ze worden veel gebruikt om duidelijk zicht te bieden, niet alleen voor voetgangers, maar vooral ook voor automobilisten.

Vista-netwerk

Onze Vista-netwerken en ezels hebben een formaat van 120 cm basis bij 160 cm hoog, oftewel 2 m².

Ze worden veel gebruikt om duidelijk zicht te bieden, niet alleen voor voetgangers, maar ook en vooral voor automobilisten.

Er wordt daarom rekening gehouden met hun positionering – zowel binnen als buiten de stad – zodat ze zichtbaar zijn in de bewegingsrichting van de auto's, aan de rand van de weg of op gevels die daar loodrecht op staan.

Ze vormen de kern van de zichtbaarheid van middelgrote en grootschalige campagnes.

Ons communicatiebeleid is gebaseerd op een lange ervaring, waaruit blijkt dat juist de mix van verschillende media optimale effectiviteit biedt. Of het nu gaat om kleine of grote formaten.

Technische fiche

 • Afmetingen (LxH)
  120 cm x 160 cm verticaal
 • Locaties
  Naar keuze en afhankelijk van vergunningen
 • Aantal
  Afhankelijk van het gebied, met een minimum van 20 borden

Ezel netwerk

Deze zelfdragende roestvrijstalen constructies zijn ontworpen voor verticale posters van 2 m2 (120 x 160 cm) en worden langs hoofdwegen geplaatst. Het formaat van deze borden maakt het mogelijk om de boodschap gemakkelijk te lezen, zelfs op belangrijke assen.

Deze ondersteuningen hebben ook het voordeel dat ze het geografische gebied van uw keuze kunnen bestrijken en dat ze tijdelijk zijn, wat nog meer de aandacht trekt.

Wij verzorgen alle administratieve procedures die verband houden met dit type installatie, die tussen één en twee maanden vóór de start van de campagne moeten worden uitgevoerd.

Hier bieden wij u ondersteuning met een zeer hoge zichtbaarheid, waardoor een gerichte geografische selectie mogelijk is op basis van uw behoeften. Het is met name geschikt voor campagnes die zich richten op een vrij groot gebied.

Technische fiche

 • Afmetingen (LxH)
  › 120 cm x 160 cm
  › 80 cm x 120 cm
 • Locaties
  Naar keuze (onder voorbehoud van toestemming)
 • Aantal
  Afhankelijk van het gebied, met een minimum van 20 kaders
© Culture-Com BVBA. Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen door CDSOFT