Skip to main content

Vrij display / winkels

Dit is de oudste vorm van vertoning, die echter door de steeds strenger wordende regelgeving steeds meer verloren gaat, met name door de schaarste aan punten. Het blijft echter relevant voor kleine lokale evenementen of ter ondersteuning van een "executive" -campagne, met name door zich te richten op een jong "rock'n'roll" -publiek.

Vrij display

Deze displaykeuze richt zich op een jong en dynamisch publiek. Het leent zich goed voor het promoten van evenementen zoals concerten en feesten.

Ook het plaatsen van uw posters op de daartoe voorziene zuilen en reclameborden wordt door onze regionale teams uitgevoerd.

Onze perfecte kennis van bondinglocaties en ons decentralisatiebeleid spelen hierbij een cruciale rol. De kwaliteit van een vrije obligatie kan immers alleen reëel zijn dankzij een vrijwel constante aanwezigheid in het betreffende gebied.

ARTEMIA implementeert verschillende middelen om een optimale zichtbaarheid van uw posters te garanderen. Zo wordt deze zichtbaarheid in bepaalde gebieden vergroot dankzij een collage van nachten en weekenden.

Technische fiche

 • Afmetingen (LxH)
  › Van 70 cm bij 100 cm tot 120 cm bij 160 cm
  › Andere afmetingen op aanvraag
 • Locaties
  Buitenreclamezuilen en borden
 • Aantal
  Afhankelijk van de oppervlakte, duur, formaat etc.

Winkel display

Met dit lokale communicatiemiddel worden uw posters bij bedrijven in specifieke gebieden onder de aandacht gebracht. Uw publiek heeft dagelijks, herhaaldelijk en in hun dagelijkse omgeving contact met uw evenement. Dit display kan binnen, buiten of gericht zijn, afhankelijk van uw behoeften.

Onze gedecentraliseerde structuur stelt ons in staat bevoorrechte contacten te ontwikkelen met alle handelaars in elke stad en te profiteren van exclusieve tentoonstellingsruimtes op veel plaatsen.

Technische fiche

 • Afmetingen (LxH)
  40 cm x 60 cm of lager
 • Locaties
  Winkels, restaurants, cafés, culturele locaties, overheidsinstellingen, ...
 • Aantal
  Afhankelijk van het gebied en de duur
© Culture-Com BVBA. Alle rechten voorbehouden.
Ontworpen door CDSOFT